Algemene Voorwaarden

Algemeen:

Voor fysieke problemen dien je steeds langs je arts te gaan. Deze site verschaft geen medisch advies.

Door deze site, de nieuwsbrief of de producten te gebruiken verklaar je je akkoord met deze algemene voorwaarden.

Aansprakelijkheid

Agorafobie.be kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor directe noch door indirecte of onrechtstreekse schade door gebruik van deze website, de nieuwsbrief of de producten.

Agorafobie.be kan enkel en alleen aansprakelijk zijn voor de werkelijke en bewezen schade uit de in met haar gesloten overeenkomsten opgenomen verplichtingen, met uitsluiting van enige andere impliciete of niet geschreven verplichtingen en dit voor maximaal het bedrag van de overeenkomst.

Auteursrechten

Het is strikt verboden, tenzij met voorafgaandelijke schriftelijke toestemming van Agorafobie.be om kopieën, vertalingen, bewerkingen, aanpassingen, wijzigingen, herverpakkingen, van het geheel of van een gedeelte van de producten, in welke vorm of op welke manier dan ook, te doen.

Agorafobie.be behoudt zich het recht toe tegen elke voornoemde inbreuk burgerrechtelijke vervolging in te stellen of een strafklacht in te dienen.

Toepasselijk Recht

Huidige overeenkomst is onderworpen aan het Belgisch recht. In geval van betwistingen met betrekking tot deze overeenkomst zijn de rechtbanken van Brussel bevoegd.

 


Disclaimer: De inhoud van deze website vervangt de raad van je arts niet en bevat geen medisch advies of medische behandeling. Wanneer je vragen hebt over je gezondheid dien je daar steeds eerst met je arts over te praten. Negeer nooit de raad van je arts of wacht niet om met hem contact op te nemen. De nieuwsbrief en alles wat je op deze site vindt kan en zal geen ziektes genezen. Ik kan niet iedereen helpen en de resultaten verschillen van persoon tot persoon. Angst overwinnen vergt tijd en moeite, dat is nu eenmaal zo. Maar geloof me, het is die moeite en inzet waard!

 

 

 

Dit ben ik; sinds een goede 8 jaar over mijn angsten heen. Nu wil ik de kennis die ik opbouwde met jou delen om ook jou te helpen. Klik op foto voor video.

 

 

 

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang enkele keren per maand tips tegen angst. Het spreekt voor zich dat we je adres niet doorgeven aan derden!

 

 

 

 

Contacteer me
Privacy Beleid

 

Enkele getuigenissen:

Bekijk de videogetuigenissen door op de video te klikken.

-- Deze mensen hebben moeite moeten doen om dit resultaat te bereiken, het komt niet zomaar vanzelf :-) Ik kan ook niet iedereen helpen. Succes hangt in grote mate af van de mate van herkenning, motivatie/inzet en andere factoren.

Dankzij jouw sessies heb ik voor de tweede keer in mijn leven in het vliegtuig gezeten, heb ik een baan van 32 uur sinds januari naast een gezin en sta ik sterker in mijn leven dan ooit tevoren. Schrik ik niet meer van iedere hartklopping of steek in mijn koppie en hyperventilatie heb ik maanden geleden voor het laatst gehad. Ik handel nu vanuit een rustige gelukkige geest en heb me nog nooit zo evenwichtig en goed gevoeld. Ik zou twee dingen in mijn leven nooit doen had ik me voorgenomen. Naar Schiphol rijden en vliegen. Gewoon uit angst om wat zou kunnen gebeuren. Nu deed ik het gewoon met een houding van ´ik zie wel wat er gebeurt en gebeurt er wat dan zal ik het ter plekke moeten oplossen en niet een dag van te voren´. Die houding maakt dat ik veel dingen waar ik voorheen al bij rilde.

Ik leef weer ten volle en zelfs nog beter dan ik ooit in mijn leven gedaan heb.

En allemaal dankzij jou Geert.
Ik ben je er eeuwig dankbaar voor.

Anneke

 

Hey Geert!

Een tijdje geleden heb ik jou sessies besteld en ik ben er nog altijd niet rouwig om!
integendeel...
ik ben blij dat ik op jou site terecht gekomen was, echt amaai!! Ik heb er al jaren therapie opzitten waarvoor ik me ook telkens weer inzette! maar bij de sessies van jou heb ik meer baat omdat de inzet in resultaat omslaat en dat maakt het allemaal veeeeel haalbaarder hé!

Bij de sessies sla jij telkens weer de nagel op de kop, dit heb ik nooit
ervaren bij eender welke psycholoog/psychiater ik ooit allemaal geweest ben.

Ik zou je 1000 keer willen zeggen hoe dankbaar ik je ben...!!!

groetjes Ilse

 

Beste Geert

Ik wou je bij deze mijn beste wensen voor 2007 overbrengen.

Dank zij uw sessies voel ik mij terug als herboren. Heb wel heel stipt al uw raad opgevolgd...geen koffie, geen suikers...geen alcohol en af ten toe wat gesport. Wel heb ik heel veel gewandeld. Ben daardoor ook ongeveer 6 kilo vermagerd.

Ik voel me veel zelfzekerder. Ik krijg veel complimentjes dat ik er jonger uitzie. Ik straal werkelijk "geluk" uit en voel me ook zo.

Ik ben en blijf je eeuwig dankbaar.

Lieve groetjes

Arlette

 

Hoi Geert,

Ik ben vanomrgen geslaagd voor m'n theorie examen..!!
Jij weet wat dat voor mensen zoals ik betekend.
Dankzij jou sessie heb ik de stap durven zetten.
Ik hoop dat het rij examen ook zo goed zal gaan.
Nogmaals bedankt...!!

Groetjes Mirjam

P.S als de moed me even in de schoenen zakt zet ik een van je CD's aan en dan voel ik me weer een heel stuk beter!

 

Ik ga even van de gelegenheid gebruik maken om je te vertellen hoe goed het met me gaat.
Ik doe precies wat je zegt dat ik moet doen (heb wel 2 weken over de eerste CD gedaan, en voel dat het zo goed is). Ik sport, drink niets van cafeïne meer, minder suiker,...
Afgelopen weekend was gewoon fantastisch! Al enkele maanden geleden boekten wij met vrienden een weekend aan zee om mijn verjaardag te vieren. Ik keek er zelfs niet heel erg tegen op, wat ik eerst wel deed. Ik gebruik nu positieve zelfdialoog, accepteer mijn angst en raar maar waar, de angst blijft gewoon weg nu... Ik heb genoten van de eerste tot de laatste minuut, ben zelfs een hele drukke tapasbar binnengeweest, uren lang...
Ik kan je niet vertellen hoe gelukkig ik ben dat mijn oude leven weer tevoorschijn komt. Hierop heb ik (en iedereen uit mijn omgeving) heel lang gewacht.

Heel veel groetjes,
Tanja

 

Hey Geert,

Dank je voor je programma. Ik zat diep in de put toen ik deze site voor de eerste maal bezocht. Mijn verbazing was groot toen ik je uitleg op de site hoorde. "Eindelijk", dacht ik. Je programma is niet het makkelijkste, ik heb wat moeite gehad om me aan al de richtlijnen te houden, maar het resultaat is super.
Bedankt om me m'n leven terug te geven.
Anne-Sophie


Geert. Vroeger durfde ik de brievenbus zelf niet meer leeg te maken. Nu ga ik zelfs opnieuw uit met vrienden. Thx!
Bruno

Het deed me pijn om toe te geven dat het tussen m'n oren zat. Alles zat eigenlijk in m'n kop, terwijl ik altijd dacht, misschien zelf hoopte, dat het om echte fysieke problemen ging. Jouw programma heeft me doen inzien wat ik verkeerd deed. Nu kies ik zelf wanneer ik angst voel en wanneer niet. In het algemeen doe ik nu opnieuw waar ik zin in heb, zonder met de angst rekening te houden. Dat gevoel is onbeschrijfelijk. Als ik ooit iets kan terug doen, dan hoor ik het wel.
Moniek

Dag Geert. Ik wou je langs deze weg gewoon even bedanken. Ik hou het niet voor mogelijk hoe je mijn leven hebt veranderd. Het verschil is echt zwart en wit en ik ben je erg dankbaar. Zoals je weet durfde ik zelf niet echt naar de supermarkt. Telkens ik er was probeerde ik mijn inkopen zo snel mogelijk uit te voeren. Alles was altijd gehaast wanneer ik weg van huis ben. Nu kan ik alles kalm doen, en echt van de dingen genieten. Dat is nieuw voor mij. Het is alsof de wereld er een extra dimentie bijgekregen heeft.
Margot

Lees meer getuigenissen

Wil je ook aan de anderen laten weten wat dit programma met je deed. Stuur me je getuigenis. Ik publiceer enkel je voornaam.

 

 

 

Sitemap

ARTIKELS

- Welk product veroorzaakt je paniekaanvallen? (Nieuw)

- Wat er ook gebeurt, het is ok ** zeker lezen **

- Wat is agorafobie eigenlijk? ** zeker lezen **

- Wat is angst en wat is een angstaanval?

- Wat andere mensen van je denken.

- Angst, en hoe het je leven kan beheersen.

- Waarom sporten belangrijk is

- Angst en hyperventilatie

- Hyperventilatie en de link met agorafobie

- Rijangst

- soorten angst

- Hyperventilatie

- Paniekaanval

- Angst

- site over hyperventilatie

 

 

 

 

 

Contact - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - crise d'angoisse