Contact

 

Heb je een vraag? Wil je me je probleem uitleggen en gratis een eerste antwoord verkrijgen? Dan kan je me hieronder vrijblijvend contacteren.
Uw naam:


Uw E-mail adres:


Bericht:


 

Privacy Beleid

Je Privacy is 100% gegarandeerd. Je gegevens worden nooit aan anderen getoond en alles wat je me vertelt blijft volledig tussen ons.

Mij contacteren is volledig vrijblijvend, je schrijft je nergens voor in of hangt nergens aan vast.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disclaimer:De inhoud van deze website vervangt de raad van je arts niet en bevat geen medisch advies of medische behandeling. Ik ben geen arts en geen psycholoog. Ik geef verder heel bewust ook geen (langdradige) therapie en werk via een zelfhulp cursus. In plaats van je een vis te geven, leer ik je vissen zodat je van niemand hoeft af te hangen. Wanneer je vragen hebt over je gezondheid dien je daar steeds eerst met je arts over te praten. Negeer nooit de raad van je arts of wacht niet om met hem contact op te nemen. De nieuwsbrief en alles wat je op deze site vindt kan en zal geen ziektes genezen. Ik kan niet iedereen helpen en de resultaten verschillen van persoon tot persoon. Angst overwinnen vergt tijd en moeite, dat is nu eenmaal zo. Maar geloof me, het is die moeite en inzet waard!