Contact
Video Getuigenissen

 

Op deze pagina vind je enkele Video Getuigenissen. Deze mensen hebben
moeite moeten doen om deze resultaten te behalen en je moet weten dat ik ook niet iedereen kan helpen. Succes hangt in grote mate af van de mate van herkenning, motivatie/inzet en andere factoren. Maar ik hoop dat je al wat aan deze videos hebt!

Dit is de getuigenis van Thea, bij wie het met rijangst begon, waarna ze stilaan last begon te krijgen van Angst overal binnen haar leven (je kan met je muis op de 4 pijltjes rechts duwen die je binnen de video ziet om het volledige scherm te gebruiken).

Dit is de getuigenis van Mieken, die de hele rimram meemaakte (bang voor overgeven, bang voor de mening van anderen, rijangst (tunnels e.d.), hyperventilatie, veel ziek...). 30 minuten, die zeer waardevol zijn. Neem er je tijd voor.

Het verhaal van Yvonne, die duidelijk uitlegt wat de angst vroeger met haar deed, en wat ze allemaal probeerde om ervan af te komen. Zorg ervoor dat je niet gestoord kan worden wanneer je dit bekijkt, want de getuigenis is méér dan de moeite waard.

 

Dit is de getuigenis van Marielle, die het als eerste aandurfde om een video op te nemen over haar verhaal!

 

Dit is de getuigenis van Els, die in de laatste 1,5 jaar enorm veel positieve veranderingen in haar leven mocht meemaken.

 

Dit is de getuigenis van Arthur, die zijn eerste angstaanval in de wagen voelde.

 

Dit is de getuigenis van Marco, bij wie de angst zachtjes zijn leven binnensloop

 

Artikel in Psychologie Magazine

 

 

Artikel in NINA, een weekblad van Het Laatste Nieuws:

 


 

Heb je een vraag? Wil je me je probleem uitleggen en gratis een eerste antwoord verkrijgen? Dan kan je me hieronder vrijblijvend contacteren.
Uw naam:


Uw E-mail adres:


Bericht:


 

 

Klik hier om andere getuigenissen te lezen

 

Disclaimer:De inhoud van deze website vervangt de raad van je arts niet en bevat geen medisch advies of medische behandeling. Ik ben geen arts en geen psycholoog. Ik geef verder heel bewust ook geen (langdradige) therapie en werk via een zelfhulp cursus. In plaats van je een vis te geven, leer ik je vissen zodat je van niemand hoeft af te hangen. Wanneer je vragen hebt over je gezondheid dien je daar steeds eerst met je arts over te praten. Negeer nooit de raad van je arts of wacht niet om met hem contact op te nemen. De nieuwsbrief en alles wat je op deze site vindt kan en zal geen ziektes genezen. Ik kan niet iedereen helpen en de resultaten verschillen van persoon tot persoon. Angst overwinnen vergt tijd en moeite, dat is nu eenmaal zo. Maar geloof me, het is die moeite en inzet waard!